Att ta livet av sig varje dag

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Projekt Fri & Het, Tips & TrixLeave a Comment

Tar du också livet av dig varje dag? Här kommer ett kort klipp där jag berättar hur jag tog mig ur en situation som sakta men säkert sög livet ur mig, och du får dessutom en superhemlig hyschpysch-kod som ger dig mumsiga 50% på böckerna som beskriver min resa, mina besök till andra dimensioner och annat kul. 😉

 

Om du vill dra nytta av mitt erbjudande i klippet kan du använda dig av koden nedan för att få 50% rabatt på böckerna som beskriver min resa. De har hjälpt många att hitta riktning i livet och bli påminda om sin storhet.

Länk till webbshopen: https://byskoogla.se/butik/
Rabattkod 50%: jagärunik

Allt Gott! Vandra Din Egen väg!

/Sven-Alex

Kommentera gärna!