Dags att vara öppen med våra magiska krafter?

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Meditationer, Projekt Fri & HetLeave a Comment

Dags att använda våra Förmågor, eller vad säger du?

🔥Sedan jag accepterade mitt uppdrag “Harmonisering” har ett filter lyfts från mig på något sätt. Även om jag fortfarande känner mig lite förvirrad och ivrig känner jag ett större lugn än tidigare.

Don’t get me wrong, jag känner mig fortfarande som om jag hoppande av iver sitter på avbytarbänken full med energi och bara väntar på att få komma in i matchen och göra det jag ska!

Hm, när jag skriver detta får jag en bild av att jag kanske inte ens skall spela i matchen jag sitter bredvid! Kanske jag skall gå in i omklädningsrummet, byta om till något annat och kliva ombord på en flygande matta som väntar på parkeringen utanför arenan? Anledningen till att jag inte släpps in i matchen kanske är för att det inte är mitt spel!

Hur som helst, jag har gjort om min hemsida en hel del de senaste dagarna. Coaching heter till exempel nu “Din Konsultation” istället, för det jag känner att jag vill göra är något annat än ren coaching. Jag har beslutat mig för att släppa ut mer av de förmågor jag har och vara ännu mer öppen med det jag kan.

Jag kan läsa av dig och din situation på avstånd

Du känner kanske igen dig när jag berättar att jag sedan många år har haft förmågan att känna hur människor mår bara genom att tänka på dem. De behöver inte ens vara i min närhet. Avstånd verkar inte spela någon roll alls faktiskt. Lite förvirrande kan jag meddela, innan jag insåg vad det var som hände. Att byta sinnestillstånd flera gånger på en minut fick mig att undra vad som hände med mig.

När jag förstod vad som hände började jag utveckla tekniken till att även se symboliska bilder. Under en tid skrev jag något jag kallade “Personal Power Stories”. Det gick helt enkelt ut på att jag bara genom ett namn på beställaren skrev en liten historia helt utifrån de bilder, den historia, som dök upp när jag tänkte på personen i fråga. Många gånger var symboliken i berättelsen bortom vad jag förstod, men klockren för mottagaren.

Jag kommer nu mer öppet att använda mig av denna teknik, denna förmåga, när jag ger konsultationer, för jag känner att tiden är inne att bli mer av det jag är. Inte bara för mig förresten, eller vad säger du? Dags för dig också att släppa ut det du är?

Observera att jag bara gör denna avläsning om du godkänner det genom att boka en konsultation. Godkännandet är mycket viktigt, så du kan inte be mig att läsa av någon annan än dig själv.

Affärsidé Inspirerad av Solen

Jag har i mina senaste meditationer kommit att tänka en hel del på Solen, eftersom jag strävar efter att vara som en Sol på något sätt. Varm och livgivande. Ge för att ge, utan att påverkas vare sig av om någon tar emot eller krav på att få något tillbaka. Jag väljer att vara utanför “Sandlådan”, utanför Dramatriangeln (se nedan för ett klipp jag spelade in för något år sedan om den modellen). Så, i ett skede i mitt företagande och i mitt uppdrag här på Jorden då jag verkligen uppenbarligen på allvar behöver ha IN mer resurser/pengar väljer jag att ge UT ännu mer. Jag tar således ett steg till i mitt fria företagande och inspireras av Solen, som bara ger och ger.

För att få utlopp för mina förmågor – och utföra mitt uppdrag – har jag installerat en bokningsfunktion på hemsidan. Jag utökar nu min fria prissättning till att även inkludera konsultationer via videochatt, telefon eller mejl. Du väljer att ge tillbaka det du vill genom att betala i efterskott.

Det här har inget att göra med att jag inte anser att det jag gör är värt något, snarare tvärtom. Som jag skriver på sidan Håll Flödet Levande:

“Anledningen till detta är inte att jag tvivlar på mina förmågor, på mina krafter eller på kvaliteten i det jag erbjuder. Efter många års erfarenhet vet jag att jag är mycket bra på det jag gör, att det är bra grejor jag erbjuder och att jag enligt mallen och modellen för företagande skall ta bra betalt.”

Jag provar bara en ny modell för fritt flöde även vad gäller mitt företagande och mitt uppdrag.

Nyfiken på vilken bild jag skulle få av dig och din situation?

Jag förstår om du är nyfiken på vilken bild jag skulle få av dig och din situation, det är i alla fall jag. Du riskerar inget om du provar, du kan bara vinna, och du kan som sagt var få din konsultation via videochatt, telefon eller mejl. Bokar gör du enkelt på den här sidan.

Ok, som vanligt önskar jag dig Allt Gott, ser fram emot att ta emot din bokning av konsultation och ber dig om att vandra din egen väg! 👣

🔥 Sven-Alex

PS Här nedan kan du kolla in klippet om Dramatriangeln eller “Sandlådan”.

Kliv Ur Sandlådan! from bySKOOGLA on Vimeo.

 

Kommentera gärna!