Erkännande & expansion

Sven-Alex TryggInsikter & Funderingar2 Comments

❤️❤️❤️ Långt inlägg med ett erkännande: Jag är inte alls klar, perfekt, utan utmaningar, upplyst. Jag har heller inte bara bra dagar där jag ler hela tiden och tycker att livet är en enda njutning.

“Självklart” tänker du kanske, “vem tror du att du är?” och när jag skriver orden så ser jag hur konstiga de är. MEN, det luriga är att jag ansett att för att jag skall kunna lära ut något, dela med mig av något, vara seriös, ha “rättigheten” att ge råd, vara en förebild och ledare, då måste jag ha FULL koll på allt, ha löst livets problem, alltid vara i ett kraftfullt lugn i någon form av nirvanaläge. Leende jämt och aldrig sjuk eller svag.

Det här har hindrat mig otroligt mycket. Trodde att jag kommit över det, men inser att det som hindrar mig från att verkligen “walk my path” är fortfarande rädslan för vad andra skall tycka om jag visar upp mig med vårtor och allt. Rädslan att bli förskjuten, som ligger djup i de flesta av oss. Nu när jag skriver detta dyker rädslan upp igen och säger åt mig att radera. Du behöver inte göra det här inlägget! Behöver? Kanske inte. Vill? Yes!
Det jag insett är att jag aldrig blir klar. Ju fler utmaningar jag klarar av, ju mer jag utvecklas, ju mer jag exanderar, desto större utmaningar får jag! Och jag kan bara inte låta bli att expandera ocn utvecklas! Det jag lär mig är att bli bättre och bättre på att se utmaningarna för vad de är och lära mig hur jag skall göra för att klara av dem.

Jag har också insett att jag under en tid “klätt ut mig” i kostym och liknande, men min kraft ligger inte i styrelserum eller under lysrör, den ligger i Naturen. Det är där jag växte upp, det är där jag alltid sökt läkning och kraft, och det är där jag skall agera. Att förmedla Naturens visdom på ett enkelt sätt är en av mina förmågor.

Jag är också Man, och dessutom en Uppvaknande man (vi kan alltid vakna lite till) som känner ett kall att skapa en Tribe av uppvaknande män för att vi skall kunna lli det vi är ämnade att vara. Många män vet inte om att det är mitt i ett uppvaknande, då symptomen ofta kallas för “utbrändhet” eller liknande

WHAT IS TO COME?
– grow2grow ligger mig varmt om hjärtat, där jag och en kollega, Diana, riktar oss bara mot kvinnor i våra utbildningar. Riktigt stolt över det vi gör där. Nu även intensiva helg workshops.

– Har startat en ny podcast: Wake-Up Calls med Sven-Alex Trygg, för att stötta uppvaknande män.

– Min föreläsning “Från Utbränd Till Brinnande” är ivrig att få komma ut i luften, så boka gärna in mig! Min egen story som utbränd, läkning i naturen och hitta mitt syfte. Naturlagar som styr våra liv.

– Jag kommer i år att starta upp Re-Boot Camps i Naturen igen, främst för män. Det händer något magiskt när vi är ensamma med Naturen, vi får kontakt med något vi tappat, och jag vill dela det med så många som möjligt.

Ok, jag skall göra mitt bästa för att verkligen “serve the world by being me” ännu mer än tidigare.

Vi är alla fantastitska som vi är, och när vi vågar visa oss som vi är, då börjar vi leva på allvar.

Med kärlek önskar jag dig allt gott! ❤️❤️❤️

/Sven-Alex

2 Comments on “Erkännande & expansion”

  1. Jag kände mig djupt berörd när du beskrev hur du hindrar dig att vara den ledare du är. Ett så starkt igenkännandet. Glad att se dig tillbaka online, start kommitad till den du verkligen är.
    Med värme

  2. Yes! Jo, jag är back online med bloggeriet igen. Har startat en poddcast också. Av och med uppvaknande män. 😎🙏

Kommentera gärna!