Erkännande: Jag är en Skogskåt Naturhallick

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Projekt Fri & Het, Skooglat2 Comments

Försummat förhållande med mycket gammal dam

Kvinnan i mina liv påminde mig idag, pinsamt nog, om hur viktig Naturen är för mig. Av någon anledning har jag inte spenderat så mycket tid med Naturen som jag brukar. Jag har försummat det förhållandet helt enkelt, och i processen har jag försummat förhållandet med mig själv. Moder Jord är en urtida, vis kvinnlig kraft jag vill lära och nära mig av.

Nyss hemkommen från en frisk promenad bland träden och med ryggen mot en trevlig tall passade jag på att Skoogla® också. Kraften i att känna ett klokt träd bakom ryggen på mig är oslagbar, och jag blir än en gång varse det oslagbart naturliga i naturliga rytmer. (Inte helt förvånande.)

Årets events planeras – Enkelhet är mantra

Sitter nu vid min fantastiska dator – ett kreativt kommunikationsverktyg – och planerar årets bySKOOGLA®-events. Lär dig Skoogla®, Kåtsnack, Utesittningar, Kolvandringar mm. Det kommer att bli fullt fokus på att hjälpa personer tillbaka till Kraft & Syfte i år, Naturkraft helt enkelt. Jag är nämligen än mer övertygad om nödvändigheten av att minnas kopplingen vi har till naturen. Vi är ju för tusan skapade av samma sak som allt annat levande, hur skulle vi kunna vara skilt från det?

Enkelhet ligger som ett mantra för årets events. Jag har annars haft en tendens till att fylla mina events och kurser med så mycket innehåll (jag vill ge valuta för pengarna) att upplevelsen försämrats. Naturen behöver inget extra pynt faktiskt, utan den är så ren i sig själv att det enda som behövs är att öppna sig för den.

Jag är en hallick

Ordet hallick användes såklart mest som s.k. “clickbait”, har du läst hit så fungerade det. 😉 Jag ser mig själv som en katalysator, en möjliggörare, en sammanförare mellan Naturens harmoniska krafter och den uppkopplade men bortkopplade människan.

En vision jag fick för ett bra tag sedan kring mitt uppdrag var att jag höll en gren i ena handen och en människas hand i den andra. Det rimmar väl med harmonisering, för naturen är alltid i harmoni.

Små grupper

Jag kommer som vanligt att ha små grupper om 10-15 personer på mina events, för de små grupperna ger ett djup och en öppenhet som annars inte går att komma åt. Som vanligt kommer “rätt” personer att dyka upp på respektive event, och allt blir precis som det ska!

Events kommer att läggas ut på hemsidan och här i bloggen. Vill du vara en av de allra första att få information, kan du redan nu prenumerera på bloggen. Det finns en ruta uppe till höger i sidofältet.

Ok, det var det. Känner mig både skogstokig och skogskåt faktiskt. Det var flera dagar sedan jag slickade på ett träd eller luktade på barr!

Önskar dig Allt Gott och ser fram emot att träffa dig live på en eller flera av mina events! Vandra din egen väg!

Med harmoniska hälsningar,

/Sven-Alex

2 Comments on “Erkännande: Jag är en Skogskåt Naturhallick”

  1. Väntar med spänning på eld, kåta och skogs prat som du ordnar! !💗

Kommentera gärna!