Fundamentala Val – Har du gjort dina?

Sven-Alex TryggInsikter & Funderingar2 Comments

Vad väljer du egentligen?

🔥 Sedan jag blev medveten om fundamentala val har hela mitt liv förändrats.

Fundamentala val handlar i all enkelhet om att gå rätt på och välja det vi egentligen vill utan en massa mellansteg.

100 % Garanterad Viktnedgång!

Vid vissa tillfällen har jag haft klienter som vill gå ned i vikt, och de talar om att prova den och den dieten.

Jag brukar då säga att jag har två garanterat effektiva sätt att snabbt gå ned i vikt:

  1. Spotta
  2. Gå på toaletten.

Självklart går alla ner i vikt (lite men ändå) direkt vid vilken som helst av dessa två, och när jag väljer att säga det till klienter är det för att utmana dem att bryta igenom till det de egentligen vill ha.

Såhär, ungefär, lär det i en av mina coachingsessioner med en klient:

Klient: Jag ska börja med LCHF.<<< : Jaha! Varför då?<<< ent: Jag vill gå ned i vikt?<<< : Det är lätt ordnat, gå på toa! Skämt åsido, varför vill du gå ned i vikt?<<< ent: Öh... Jo för det ska man väl.<<< : Vem är "man"? Ska man "väl"? Vad vill du egentligen? (Kortar av lite...) Det slutade i alla fall med att klienten gjorde ett fundamentalt val som var Hälsa och valde att strunta i dieten i fråga.

Skit i hur!

När du gör ett fundamentalt val skapas en kanal från ditt nuläge till ditt val, och ditt uppdrag är sedan att skita i hur det skall uppnås.

Gick med min dotter genom bokavdelningen på en stormarknad för ett tag sedan och tittade på titlarna. I princip alla handlade om HUR du ska laga mat, HUR du ska träna, HUR du skall äta, HUR du skall klä dig, HUR du skall sminka dig, HUR du skall bete dig mm mm mm mm.

Ingenting handlar om orsaken, ditt underliggande VARFÖR, till att du skall utföra alla de där HURen.

Förvänta dig magi!

Förvänta dig resultat som kan upplevas som magiska när du gör ett fundamentalt val. Du kommer också att ha mycket lättare att ta den väg, rent intuitivt, som tar dig närmare ditt mål.

Mitt fundamentala val är Frihet, och jag säger det högt varje dag. “Jag väljer frihet. Hur kan jag bli ännu friare?”

Vad väljer du?

Allt Gott! Vandra din egen väg! 👣

🔥 Sven-Alex

2 Comments on “Fundamentala Val – Har du gjort dina?”

Kommentera gärna!