Känner du dig vissen? Grattis! – Tolkning bySKOOGLA® 😉

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Projekt Fri & Het, Skooglat, Utbrändhet - UppvaknandeLeave a Comment

Naturen har svaren på det mesta

Genom att Skoogla® får jag svar på livets svängningar, och idag vill jag ge dig en Skoogla-tolkning av vissenhet. Har du känt dig vissen någon gång? Efter en period av kraft, expansion och styrka finner du dig i en period där du upplever motsatsen? Nästan så att du känner dig lite död jämfört med hur du kände dig tidigare?

Jag befinner mig just nu i en sådan period av motsatsen till tidigare. För något år sedan kände jag mig fylld av sprittande kraft, flödet var otroligt, mitt liv var i en maffig expansion. Sedan kom en tid då jag kände att jag krympte ihop, mina stolta kronblad som vajat stolta och färgglada i vinden skrumpnade och torkade samman.

Den “blomma” jag var vissnade, och jag kände hur fokus gick åt ett helt annat håll. Ibland är det så att jag tyvärr inte alltid minns mina egna insikter när jag som bäst behöver dem. I detta fall undrade jag vad fn det var som hände. Varför blev det totalt stopp i min expansion? Varför kunde jag inte blomma ännu mer?

Nu, efter att ha accepterat situationen och sett tillbaka på processen har jag blivit påmind om den större bilden, och insåg att jag när jag vissnade fick en bekräftelse på att jag gjort rätt och att det som hände var ett mycket gott tecken!

Naturen lärde mig för många, många år sedan den självklara sanningen att efter blomning kommer, vaddå, jo frön! När blomman vissnat lägger den all kraft på att skapa magiska frön som vart och ett innehåller potentialen för oräkneliga blommor!

Så… Känner du dig vissen är det bara att gratulera, för din process är nu inne i tillverkningen av frön! Från att ha varit en blommande blomma skapar du nu möjlighet för hundratals blommor!

En annan visdom här är att blomman vet att en stor del av dess syfte är att leva vidare, att skapa frön så att den kan leva för evigt. Blomman håller inte emot, för den vet att den inte skulle överleva om den gjorde det. En blomma som vägrar vissna, vägrar förändras, vägrar skapa frön, och när vintern kommer dör den en död som är permanent.

Ett konkret råd jag kan ge dig är att slappna av i processen och både släppa det som tjänat sitt syfte och ta emot det som behövs för att du skall kunna gå vidare. Stäng dörrar, men öppna också nya. Minns också att när det verkar hända minst händer det ofta mest.

Många är de metaforer jag får i mitt inre för att förklara det jag själv går igenom, och ju mer jag tittar på Naturen med de öppna sinnena hos en nyfiken Skooglare® desto mer inser jag att vi kan finna svar på våra livsfrågor på närmare håll än vi anar.

Kärleken som driver vår Sanning

Varför delar jag med mig av mina upplevelser? Jo, för att det finns många, många människor som upplever samma sak som jag och som tror att det är något fel på dem. Vet detta: Allt är som det ska, och anledningen till att du upplever det du gör är att Själva Livets Flod pulserar stark inom dig. Skulle du inte känna det du gör skulle du vara död (eller i alla fall levande död).

Vi som känner av pulserna och värkarna som går genom vår värld, som känner “världen bakom illusionen”, som ser lite bortom horisonten, som känner kallet från vår Äkta Väg slita inom oss kommer snart att behöva vara allt det vi är. Tiden är snart inne, och som jag ser det kan vi försöka undfly vårt kall hur mycket vi vill utan framgång. Kärleken och Kraften som driver vår Sanning är större än alla lögner vi försöker gömma oss bakom, och vi kan snart inte vara annat än de lysande, magiska varelser vi är.

Jag önskar dig verkligen Allt Gott och ber dig om att vara det du är och vandra din egen väg. Det du är behövs!

/Sven-Alex

Kommentera gärna!