Priser och betalning

I priset ingår alltid relevant moms och i kundvagnen kan du se det totala priset inklusive moms och frakt.

Webbkurser

När du köper en Webbkurs får du ett mejl med en länk till kursen, och det är bara att sätta igång. Om du skulle råka radera mejlet – sånt händer – kan du alltid komma åt kurser du köpt genom en länk som finns på respektive kurs i Webbshopen. Din åtkomst till kurser är kopplad till ditt konto.

Frakt & Leverans

I normalfallet packar och skickar vi dina varor samma dag som du beställer dem, eller så snart vi registrerat din betalning.

Frakt:

Vi debiterar frakt utifrån vad vi själva betalar. Ingen expeditionsavgift alltså.

Onlinekurser och annat virtuellt material som bilder är det självklart ingen frakt på, och de får du tillgång till direkt.

Hämtning

Du som hellre vill hämta ut dina varor, och slippa frakt, kan efter överenskommelse få dem direkt i handen antingen i Mora-trakten eller i Borlänge. Jag kan överlämna dina varor om jag ändå är i området.

Personlig Integritet – PUL

När du lägger din beställning hos oss uppger du en del personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Returer

Returer sker på kundens bekostnad om inte varan är defekt eller om vi har skickat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Kontakta oss innan du gör en retur så vi vet vad det handlar om.

Observera att det inte går att returnera onlinekurser eller andra virtuella varor.

Frågor? 

Har du frågor som inte besvarats ovan, kontakta oss gärna!