Coaching & Andra Tjänster


The major job of a coach is to help people reawaken their connection to their souls.Robert Dilts

Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag fokuserar på män som behöver ny riktning i livet att hitta tillbaka till sin egen kompass och kraft så att de kan vandra vidare i livet på den väg de vill och ska vandra.

Jag är en mycket spirituell och jordnära man - jag tror på krafter bortom vårt förstånd men inom vårt användningsområde - och håller verkligen med Robert Dilts i citatet ovan. Egentligen skulle jag lika gärna kunna kalla mig för "Själscoach" eller "Andlig vägledare", men det kan antagligen för vissa låta lite vagt och förvirrande.

Coaching handlar för mig om att hjälpa dig genom utmanande och/eller förvirrande passager i livet. De flesta av oss stöter på tider eller situationer i livet då vår vanliga "livskompass" inte fungerar och vi upplever vilsenhet. Dessa tillfällen är gåvor, eftersom du rör dig utanför det vanliga och utvecklas. Min specialitet är att hjälpa män som går igenom dessa "livskriser", "uppvaknanden" eller helt enkelt känner sig vilse och frustrerade i livet och vill hitta en ny riktning. 

Jag skall berätta en kort historia som på ett mycket bra sätt förklarar min roll och funktion som coach. 

För ett tag sedan besökte jag en kär gammal vän för en kväll med film, snacks och snack om livet. Han hade beställt en ny monitor till sin dator, varit riktigt glad när han fick den men blivit förbannad när han insåg att strömkabeln saknades. Tydligen var det ett demoexemplar, och företaget kunde inte leverera kabeln. Han hade därför - något irriterat kan tilläggas - packat monitorn för att skicka tillbaka den nästa dag.

Jag är mycket bra på att laga saker - kommer sig nog av att jag skruvade isär alla mina leksaker när jag var liten för att se hur de fungerade - och vill ogärna acceptera att något inte går att fixa, i alla fall inte utan att jag fått titta på det. Datorer och andra tekniska prylar brukar laga sig själv bara jag kommer i närheten, eller håller lite i dem. Helt sant, och kanske har jag en väntande karriär som "datorhealer" eller så. Laga datorer med handpåläggning?

Hur som helst, jag bad min kompis öppna kartongen så jag i alla fall fick ta en titt. När jag vände och vred på monitorn och föreslog andra lösningar som att han kunde köpa en universaladapter kom han plötsligt på att han ägde en laptop av samma märke. Kanske kunde strömadaptern till den fungera? Han plockade fram laptopen, upptäckte att storleken på stiftet på laddaren passade i monitorn, effekten på laddaren verkade också stämma, han testade och... voila! Allt fungerade perfekt och ett stort leende spred sig i hans ansikte.

Vad vill jag säga med detta då? Jo, som din coach handlar det för mig om att hjälpa dig att se att du själv redan har lösningen på det du upplever som ett problem eller en utmaning. Jag är övertygad om att vi alltid har det vi behöver för att klara av det vi ställs inför, även om det ibland kan kännas oöverstigligt. Då är det bra att ha någon utanför oss för att se vår situation i ett annat ljus, stötta oss, ställa rätt frågor och hjälpa oss att ta fram kraften och klarsynen vi behöver för att navigera livet just då. 

Detta erbjuder jag dig


Priser & Pro-Bono

Ibland är det så, att de som mest behöver hjälp är de som har minst förmåga att betala för den. Om du känner att du vill ha min hjälp, men inte just nu har möjighet att betala det jag begär, kontakta mig så hittar vi en lösning som passar oss båda. Master Man - Exklusivt Coachingprogram

Detta exklusiva program är för dig som Man som vill ha något av det absolut bästa och verkligen vill satsa både tid och pengar på att åstadkomma en genomgripande förändring.

Under min utbrändhet kom jag i kontakt med webbkursen Thinking Into Results från Bob Proctor, och den förändrade mitt liv såpass mycket att jag beslöt mig för att förmedla detta till andra genom att bli godkänd av Proctor Gallagher Institute att facilitera deras utbildningar.

Genom att kombinera webbkursen Thinking Into Results med min egen långa erfarenhet av coaching, naturliga processer, uppvaknande och multidimensionellt synsätt skapas en mycket effektiv och kraftfull mix som har visat sig kunna åstadkomma riktigt stora och bestående förändringar. 

Thinking Into Results består av 12 transformerande lektioner som kompletteras av en gedigen arbetsbok och anses vara ett av världens i särklass bästa program för förändring. 

Kontakta mig för att veta mer om detta högkvalitativa och effektiva upplägg.

+ =

 

Jag vill veta mer

Multidimensionell skanning av dig, din situation och ditt Livssyfte

Jag har, av någon anledning, sedan många år haft en förmåga att intuitivt, genom bilder och i symboliska ordalag, beskriva en persons livssituation och djupare syfte utan att träffa dem. Mina s.k. "Personal Power Stories" har hjälpt många människor att få en helt annan syn på sig själva och sina liv. Dessa intuitiva skanningar sker utan att vi har kontakt, det räcker med att jag vet vad du heter.

Hur går det till?

Du bokar in en tid för genomgång via knappen nedan. Innan den bokade tiden gör jag själva skanningen, som kan ta flera timmar - du som är känslig kan ibland känna av när den görs -  och jag skriver sedan ihop det jag fick veta. Du får det jag skrivit ned i PDF-format via mejl innan vår genomgång.

Vid genomgången går vi sedan igenom din personliga story, rätar ut eventuella frågetecken och ibland kan jag förmedla ytterligare information som vill komma fram. Observera att du inte kan ge bort denna tjänst. Den jag skannar måste godkänna att jag "går in" i deras fält. 

Pris: 3400 kr

Bokningssida

Coaching - Multidimensionell vägledning

För det fall du önskar individuell coaching utan webbkurs kan du boka din tid via knappen nedan. Din coaching sker antingen live - vi möts då på café eller liknande - via Zoom videochat eller via telefon. 

Uppföljningar ingår alltid i min livscoaching, då förändringen blir mycket mer effektiv och bestående på detta vis. Uppföljningen sker via e-post, sms eller messenger. 

Pris per modul (coaching + uppföljningar): 1950 kr

Bokningssida

Vad tycker andra?


Peter Jonsson
HR-Chef 

“Ett möte med Sven-Alex är något du kommer bära med dig för alltid. Du möter en person som hjälper dig söka svar på personliga frågor, och du kommer få rakt igenom ärliga frågor som väcker tankar och känslor hos dig, allt för att du ska finna din väg. Vi har alla vårt sätt att se på livet, med Sven-Alex får du andra sätt att se på det du bär i din ryggsäck på resan genom livet.”


Sylvia Jansson
Vegansk Bloggerska
organiclifebysylvia.com

“Sven-Alex väcker det som legat och slumrat i dig ett bra tag. Möjlighet att välja förändringen du behöver för att skapa din bästa “version” av dig själv helt enkelt!! Han påminner dig om, att du vet egentligen precis hur du vill – och kan – vandra din livsväg, genom att “skoogla” fram svaren på de mest geniala sätt, som du sedan kan använda dig av varje dag. Ett möte med honom och ditt liv förändras för all framtid, och du bär nu med dig det som behövs för att stå i din egen kraft att skapa ditt fria liv. Hans livsmotto är, att du är inte här för att “bara överleva” utan leva ditt liv fullt ut!”


Diana Kreander
Utbildare och Coach

“Som kollega har jag uppskattat Sven-Alex sätt att alltid möta kollegor och deltagare med respekt, nyfikenhet och glädje. Han är coachen med glimten i ögat som har förmågan att inspirera och få människor att växa till att nå sina mål. Jag kan varmt rekommendera honom både som Coach och föreläsare.”


Annika Fredriksson
Tävlingsryttarinna

“Mitt liv förändrades drastiskt till det bättre efter några få möten med Sven-Alex. Jag har tidigare alltid varit lite negativ med mina tankar, som jag helt förändrat efter några möten. Jag har provat kbt och några andra alternativ som inte fungerat för mig. Tydligast har det märkts på mina tävlingsresultat, tävlar dressyr i lätt klass, bara 1a och andra placeringar förra året! Jag är så tacksam att jag fick chansen att träffa Sven-Alex för han har förändrat hela mitt liv till det bättre!”


Gunilla Gartzy
Passionerad Sångerska &
Andlig Vägledare

Hennes Artistsida

“Att ha förmånen att bli coachad av Sven-Alex Trygg har förändrat mig på många plan. Han är nytänkande och lyhörd och hjälpte mig att se med nya ögon på det som begränsade mig. Med ödmjukhet lär han ut vikten av kroppshållning, tankar och andning. Jag kan med varm hand rekommendera honom till dig som vågar och vill förändra ditt liv. Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att ta del av Sven-Alex magi.”


Anette Isberg
Kommunikatör, föreläsare,
säljare, coach.
anetteisberg.se

“Sven-Alex är sprungen ur naturens kraft. Lika sann som han är mot sig själv kommer han att vara mot dig. Du kommer att fångas av hans fantastiska personlighet och låt dig göra så. För han är fullkomligt närvarande i mötet med dig, lyssnar och förstår och kommer att hjälpa dig att utvecklas dit du själv vill. Som föreläsare är han briljant och blandar klokskap och urkraft med härlig humor. Så får du möjlighet, se till att gå på hans föreläsningar.”


Dan Forslund
Författare,
Produktivitetscoach &
Skogsdåre
danforslund.se

“Sven-Alex Trygg är en sällsam man. Han har en förmåga att stanna tiden i de vardagligaste situationer, plocka upp en liten detalj och vrida den åt ett håll du inte visste att den kunde vridas. Trygg finner visdom i det enkla, och enkelhet i det överväldigande. Han opererar med språket som verktygslåda, men det är insikten som är hans viktigaste förmåga. Jag har haft äran att ta del av hans kunskaper både vad gäller naturen som läroplats, och allmän coaching. Han får en att utvecklas utan att, vad det förefaller, göra så mycket mer än att le och ställa frågor.”


Malin Persson
Kreativ Ordkonstnär

”Sven-Alex största styrka är hans nyfikenhet, generositet och vaksamhet. Hans metaforiska uttryckssätt gör att de flesta sinnen väcks till liv. Han målar med såväl ord som bilder på ett lättsamt, klokt, djupt, insiktsfullt och seriöst sätt. Han öppnar dörrar och fönster i andra och väcker frågor, svar och nyfikenhet till liv. Han är, via sin nyfikenhet, genuint intresserad av andra människors insikter och funderingar och bli inte förvånad om han mer än en gång använder uttrycket: “fränt”. För det är så han ser det. När polletter trillar ner eller när det otydliga blir tydligt. Känslan är att det ger honom lika mycket att tillsammans med andra få knäcka koder till livets programmering eller varje människas unika resa – som det kommer att göra för dig”


Charlotte Davidsson
VD ProSanitas Certifiering AB
bmgprosanitas.se

“När jag står mittemot Sven-Alex så ser han mig. Inte medvetet för att försöka förstå vem jag är utan han ser på mig så som man ser på något i naturen, för att nyfiket upptäcka varje detalj. Han står framför mig utan vilja att vare sig stoltsera med sina styrkor eller dölja sina svagheter. Han gör sitt bästa för att bara vara. Och kanske är det just därför jag låter honom se en del av min själ.”


Vill du veta mer?

Kontakt