Mitt Hemliga Dubbelliv

Sven-Alex TryggLivet som uppvaknande man2 Comments

Har på allvar tvekat en hel del över att publicera det här inlägget… 😄

Kändes som vanligt självklart när jag tänkte på det och fick kallet att göra det, men när det sedan är dags för att verkligen do it dyker rädslan upp. Ett mycket gott tecken! “The Terror Barrier” dyker upp när vi kan bryta oss igenom till något nytt, när vi står på kanten av vår kända karta. Kanske stänger jag en del dörrar genom det här inlägget, men som jag ser det är det dörrar jag ändå inte skulle passera genom.

fearemersonquote

Det finns inte tid att låtsas mer, eller hur? Time to be honest? Time to shine?

Jag vet av erfarenhet – har talat med en hel del personer – att många av oss lever ett hemligt dubbelliv. Kanske du också gör det? Jag har t.ex. lekt jurist, vanlig entreprenör, traditionell företagare mm i många år, när jag egentligen är en multidimensionell varelse med rötter i evigheten, på Jorden med ett uppdrag jag ännu inte fullt ut förstår själv. Precis som du.

De senaste två åren har saker och ting accelererat och det har blivit svårare och svårare att upprätthålla “spelet”, och jag vet att många andra är i samma situation. (Här är en artikel av Dr Joe Dispenza som förklarar varför saker accelererat sedan början av 2017.) Medvetna eller omedvetna om varför. Vet inte hur många kollegor/vänner/bekanta jag talat med som upplever samma sak, och de senaste dagarna har jag upplevt en synkronisitet som är massiv och tydligt pekar på bara en väg: Jag behöver komma ut ur garderoben på allvar, och berätta vem/vad jag är, hur jag ser på mig själv och andra och vilka förmågor vi har.

Vissa kommer att tycka att jag är en galenpanna, andra kommer att tänka “äntligen någon som vågar vara ärlig!” Har åter igen – det är inte första gången – insett att en stor del av mitt mission är att dela med mig av min resa, sluta låtsas, sluta hålla igen, våga vara öppen, för att andra också skall våga.

31735-Alexander-Graham-Bell-Quote-When-one-door-closes-another-opens-but

“Många är kallade, få är utvalda.”

Det här med att många är kallade och få är utvalda kommer ursprungligen från Bibeln, och jag har gjort en egen tolkning på betydelsen.

Som jag ser det är det vi själva som väljer om vi vill lyssna på vårt kall eller inte. Det är vi som gör oss utvalda. Många, många av oss känner ett kall vakna inom oss, särskilt i dessa tider, men väljer att trycka ned det istället för att släppa ut det. Att bli ut-vald, att bli vald att komma ut, det är som sagt något vi gör själva. “Ut-brändhet” är helt enkelt vårt brinnande kall som “bränner sig ut” genom de skal vi byggt upp, och murarna faller.

Som att gräva hål i vatten

Känner du igen dig i det här? Ditt vanliga liv slutar plötsligt att fungera på något sätt? Det som ena dagen var helt rätt känns plötsligt helt fel? Jag har t.ex. en hel del vänner som varit mycket framgångsrika i det de gör, men som plötsligt märker att inget fungerar. Det gamla livet liksom kollapsar. De provar en massa varianter på marknadsföring, inlägg, nätverkande, men inget fungerar. Inget når fram som det brukar.

Jag har upplevt samma sak såklart. Det är som om just den vägen, på det sättet, inte längre är giltig, eller öppen. Spelar ingen roll vad jag gör eller hur mycket kraft jag lägger ned, inget händer. Det är verkligen som att försöka gräva hål i vatten. Vi förs mot något större, mot det vi egentligen skall göra.

Slutlarvat – Time to Fly!

no-amount-of-security-mediocre-lifeLåter det flummigt? För mig är det en naturlag. När det är dags för larven att bli en fjäril, då kommer allt “larvigt” att sluta fungera, för tiden är inne för en metamorfos. En förändring på djupet. Något ofantligt mycket större vill manifesteras i oss, vill komma fram genom oss, och när vi försöker hålla detta inne, trycka ned det, upplever vi ett obehag som blir större och större. Vi försöker faktiskt blockera det vi egentligen är, blockera själva livets flöde. Att slåss mot oss själva fungerar aldrig.

När vi välsignas med upplevelser som utbrändhet, livskris, utmattning är det helt enkelt slutlarvat. Den gamla världen, den gamla verkligheten, slutar helt sonika att fungera, och det spelar ingen roll hur mycket vi kämpar eller hur bra det går för andra larver omkring oss. Det är dags för oss att sluta jämföra oss med andra – det finns ändå inget liknande att jämföra med – och ta nästa steg i vår utveckling.

Vi är Multidimensionella Varelser

morrisonJag har som sagt var i många år sett mig själv och dig och alla andra som multidimensionella varelser (visst låter det fränt) med rötter i evigheten, som har kommit hit till Jorden med ett specifikt syfte. I många år har jag förnekat det här, sett det som något jag kan hålla på med på fritiden. Lattja runt med utan att det smyger sig in i mitt viktiga och seriösa “affärsliv” eller “arbetsliv”. No more. Tiden har nu kommit för fler och fler av oss att inse att vi inte längre kan låtsas vara mindre än vi är, det är alldeles för jobbigt.

Såg ett klipp med en karl häromdagen. I många år såg han sig som en ingenjör som lekte “energy healer” på fritiden. Plötsligt en dag insåg han att han var en “energy healer” och bara lekte ingenjör! Hela hans liv förändrades då kan jag säga!

Det är som om vi förändrats mer än vi anar. Plötsligt är vi fiskar på torra land, eller örnar under vatten. I helt fel element, just för att vi förändrats till något helt annat. Precis som fjärilar inte kan bete sig som larver, kan vi inte agera som vi gjort tidigare.

Du är inte en fysisk varelse som har spirituella upplevelser ibland, du är en spirituell varelse som har en fysisk upplevelse. 

Världen behöver kunskapen som väntar på att du skall öppna dig

Din multidimensionella del har en otrolig mängd med kunskap som världen behöver, och innan du tillåter dig att vara allt det du är, är denna kunskap dold för dig. Vi får bara tillgång till kunskapen när vi vågar kliva ut och visa oss villiga att ta den plats vi skall ta i världen.

En inbyggd säkerhetsspärr: Vi får bara tillgång till våra superkrafter och den multidimensionella kunskapen när vi tillåter oss att vara vårt mest skinande jag, öppet kliver fram och visar att vi vill dela med oss av allt det vi är.

Det är till stor del detta jag gör genom detta inlägg. Visar världen och mig själv att jag valt att göra mitt bästa för att vara allt det jag är innan jag dör. Jag vill dessutom ha tillgång till så mycket som möjligt av mina superkrafter, känns som en kul grej att uppleva i livet.

“Don’t die with your music still inside you!”
Wayne Dyer

Dessutom, om jag, och du, skall hitta vår “Tribe”, de personer det är meningen att vi skall samarbeta med, då måste vi såklart vara oss själva. Om inte du vågar stå för det du tror på, stå för den du känner att du är, då kommer du aldrig att träffa de personer du skall träffa för att utföra stordåd tillsammans med. Ni är helt enkelt på “olika våningar”, eller kanske ni har varsin walkie-talkie som är inställda på olika frekvenser? Spelar ingen roll hur mycket du pratar i din walkie-talkie, för ingen hör dig.

Skoogla & Få kontakt med ditt Syfte

För många år sedan hade jag en vision om en del av mitt uppdrag här på Jorden: Jag höll en gren i ena handen och en människas hand i den andra. Kände direkt att jag skulle vara en bro mellan naturens rena och oförvanskade kraft och visdom, och den uppkopplade men bortkopplande moderna människan. Lite som en “Naturhallick” alltså. Ordna intima, djupa möten mellan människa och Natur.

grenihand

Naturen hjälper dig att, så att säga, ställa in dig på rätt kanal för att lyssna på dig själv, på den multidimensionella delen av dig. Naturen har en vibration, en frekvens, som skapar mycket generativa, expansiva tillstånd i vår hjärna och kropp. Du vet själv hur omöjligt det är att lyssna på en annan kanal än den du har inställd på radion, eller titta på en annan kanal på TVn än den du tittar på. Inget konstigt alls. Vi behöver byta.

Naturen hjälper oss att se igenom bruset vi vanligen är bombarderade med, för Naturen är alltid i harmoni. Naturen kan inte låtsas, den bara är och hjälper dig göra detsamma. Genom att Skoogla, genom att spendera tid med Naturen, inte bara i den, kan du höra, och komma i fas med, din egen evolution, med ditt eget djupare syfte.

Att sprida tekniken med att Skoogla har alltså en mycket djupare betydelse än bara avslappning, avstressning och läkning. Det handlar om att hjälpa oss få kontakt med oss själva, med vårt Syfte, för att världen behöver det vi egentligen är. 

Mina – och dina – förmågor

Här listar jag några av de förmågor/upplevelser jag hittills fått tillgång till och stärkt genom att Skoogla. Jag är säker på att vi alla har en massa förmågor “inbyggda” och vi behöver bara aktivera dem.

Det här är min vardag. Syftet med att berätta lite om hur min verklighet ser ut, är att visa att du inte är ensam om du upplever eller tror på så spännande saker som det här. (Lek med orden här, och sätt in “du” istället för “jag” när du läser få se hur det känns.)

  • Jag kan känna hur någon mår bara genom att tänka på dem. Avstånd inget hinder.
  • Jag kan se energiflödet i människor och intuitivt känna var de har blockeringar.
  • Jag kan kommunicera med personers högre jag, och förmedla symbolisk information om deras livssituation, deras syfte i detta liv, vad de behöver veta just nu och i vissa fall dyker t.o.m. information om tidigare liv upp.
  • Synkronisiteter händer oftare och oftare, och saker och ting faller på plats som genom magi.
  • Jag får ofta stark intuitiv guidning från mina Guider/Skyddsänglar, ibland får jag ord som tydligt dyker upp i skallen på mig, ibland får jag en tydlig känsla.
  • Minst två gånger har mina skyddsänglar räddat livet på mig. En gång höll jag på att drunkna, en annan gång somnade jag i bilen och körde rätt ut i skogen. (Tack och lov tog någon annan över ratten…)
  • Jag kan skriva frågor i min dagbok och sedan automatiskt skriva svar – med en helt annat skrivstil – från någon som har tillgång till en helt annan informationsbank än jag har för tillfället.
  • Jag kan hjälpa människor att komma i kontakt med sitt djupare syfte genom att visa dem hur de kommer i synk med Naturen.
  • Jag kan ta bort saker som huvudvärk bara genom att intuitivt trycka på punkter på huvudet på personen i fråga.
  • Mitt Syfte blir klarare och klarare, mer självklart, och jag känner mer och mer en iver inom mig.

Ok, ett axplock av hur mina dagar ser ut, och jag vet att många av er som läser detta har liknande upplevelser även om kanske just du inte vågat erkänna det ännu.

Vad händer nu?

Vad händer nu? Vad händer nu när jag följt mitt kall att börja dela med mig av min sanning? Ingen aning, och egentligen spelar det ingen roll. Jag kommer att fortsätta mitt arbete med att se till att så många som möjligt får kontakt med sitt äkta jag genom att Skoogla, spela in videoklipp, blogga, podcasta, resa runt och föreläsa, erbjuda coachingpaket och utbildningar av olika slag, men syftet kommer att vara djupare och högre än tidigare. Nu kommer mitt eget arbete att handla mycket om att hjälpa andra vakna, hitta och frigöra sitt djupare syfte, för det är bland det viktigaste vi kan göra i dessa tider.

Jag vill att du skall göra det som får dig att skina så mycket som möjligt, för då blir världen ljusare. Var inte rädd för att vara allt det du är, och är du rädd gör det ändå!

Världen behöver ditt verkliga jag, ditt multidimensionella jag, dina superkrafter, din visdom!

Time to Shine your Light! Skoogla på!

Med Kärlek, Naturligtvis! ❤️

/Sven-Alex – En Skogstokig Wake-Up Artist at your service

jag-öra-träd

2 Comments on “Mitt Hemliga Dubbelliv”

Kommentera gärna!