Nytt Videoklipp – Stugliv Del 2

Sven-Alex TryggInsikter & FunderingarLeave a Comment

Why! Oh why!

Undrade plötsligt för mig själv varför jag spelar in och lägger upp klipp hela tiden och kom på att den största anledningen är att jag tycker det är skitkul. Jag mår dessutom bra när jag gör det. Behöver inte luska mer kring syfte och orsak egentligen, men det handlar också om att dela med mig, om att ”ge för att ge”.

Sedan, när någon kollar på klippen och tänker, ”det där verkar vara en frän karl, honom ska vi ha hit som föreläsare”, då blir det bara extra krydda på moset för jag älskar att föreläsa. 🙂

Tidsstämplar om du vill ”skrubba”:

  • Tvätta ”The Natural Way” i såpa med gammalt klassiskt tvättbräde: 0.07
  • Hämta vatten smart: 4.07
  • Vildmarksrakning med yxa: 5.30
  • Låda i vatten som kylskåp, fungerade det?: 7.30
  • Jäkligt effektiv Vildmarksspis av IKEAs bestickkorg: 8.17
  • Gör annat än diska – laga hel måltid i en kastrull: 13.40

Allt Gott! Vandra din egen väg så blir världen ännu bättre.

/Sven-Alex

Kommentera gärna!