Skoogla & Slicka på Träd

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Projekt Fri & Het, Skooglat2 Comments

Njutning i Vinden

Idag tog jag en skön promenad ut över isen för att sätta mig och SKOOGLA lite på en favoritudde jag hittat. Det är verkligen något speciellt med att vandra över isen med vinden vinande kring kroppen. Känner mig som vanligt mer levande, mer i kontakt med mig själv och vad som verkligen är viktigt när jag är ute i naturen. (Videoklipp nedan.)

Allt är enklare där på något sätt. Mer harmoniskt. Minns en gång när jag spenderade några dygn uppe på fjället Städjan  här i Dalarna. Det blåste på bra med hagel i luften. Jag låg inne i min Fjellduk bakom ett stenröse, med pannan mot en sten. Vinden ven, det fladdrade i Fjellduken och jag låg och skrattade. Svårt att fundera på så mycket annat just då faktiskt, vardagens små orosmoment faller undan och jag kan inte annat än vara i nuet.

The Natural Way

Jag har funderat en del kring en slogan som skall passa till bySKOOGLA. I mitt förra företag hade jag “Coaching & Consulting – The Natural Way” men det känns inte helt ok nu, i alla fall inte första delen. Nu har jag bytt till “Providing Power & Purpose – The Natural Way”.

Det är ju till stor del det det handlar om, att hjälpa dig återfinna din Kraft och ditt Syfte med hjälp av naturen. The Natural Way. The Harmonious Way.

 

 

Allt Gott! Vandra din egen väg!

/Sven-Alex

2 Comments on “Skoogla & Slicka på Träd”

Kommentera gärna!