Skulle du kunna vara dig själv i ett år mot betalning?

Sven-Alex TryggHarmonisering, Insikter & Funderingar, Meditationer, Projekt Fri & HetLeave a Comment

Väntar du också på att något skall hända? Du är inte ensam.

En dröm vaknade i mig i en meditation häromkvällen. Vet inte hur många jag talat med, och hört talas om, den senare tiden som verkligen väntar på att något skall hända. De försöker och försöker att “få snurr” på det de gör men den stora vändningen verkar gömma sig.

Min egen tolkning är att vi – jag upplever som du vet samma sak – är att vi effektivt hindras från att göra fel, från att sätta oss i situationer som hindrar oss från att göra det vi ska. Det som verkar vara en förbannelse är alltså en välsignelse “in disguise”.

Mitt största fokus är numera (sedan jag återuppväckte mitt uppdrag harmonisering) att stärka och expandera mitt eget harmoniska center. Att “embody the harmonious tone”. Att vara lugn och centrerad oberoende av situation eller möjliga scenarios mitt inre spelar upp.

Vill upprätta en stiftelse

Jag vill berätta om drömmen som vaknade i mig. Härom kvällen satt jag som vanligt och mediterade och tänkte plötsligt på hur skönt det skulle vara att kunna hjälpa personer som står vid kanten av det de är. Personer som vill förändra världen, som vill väl, men som bara inte vågar ta steget. Om jag med pengar kunde hjälpa “nyckelpersoner” att våga vara det de är, att våga låta sin egen unika ton ljuda, skulle världen verkligen förändras markant. Detta skulle sedan sprida sig till andra och en ny harmonisk tidslinje öppnas och stärkas.

De flesta jag talat med vill verkligen vara sig själva och göra det de brinner för. Rädslan över att inte klara sig, över att inte få in pengar om de kastar sig ut och verkligen är allt det de kan och vill vara, hindrar av förståeliga skäl. Min dröm, min vision, i meditationen handlade om att möjliggöra det.

Tänk att kunna ge en årslön eller så i stipendium för att personen i fråga helt skall kunna ägna sig åt att bara vara sitt underbara, fantastiska kraftfulla jag. Inte göra saker pga rädsla eller för att det är “logiskt” eller något man bör göra. Inte ett sabbatsår, utan ett kraftår, ett sanningsår, ett livsår.

Efter det året går det inte att gå tillbaka, och tonen i personen är stark nog att bära sig själv. Precis som en eld når sin kritiska massa och allt du slänger på brinner. Spelar ingen roll om veden är blöt.

Låt mig vara en kanal

Jag har ofta överlämnat mig till Flödet, till den harmoniska livskraft som genomsyrar allt. Känns inte som om det finns något annat jag vill överlämna mig till. Har på senare tid ofta bett om att verkligen få vara allt det jag är, om att få ta del av alla krafter som slumrar i mig, för det känns som om tiden verkligen är inne nu att bli allt det vi är.

Öppnar mig också för att vara en kanal för resurser. Om jag på något vis kan hjälpa andra och på det sättet hjälpa Jorden, då tar jag gärna emot högvis med resurser som jag kan skicka vidare med lätthet och harmoni som styrande känslor.

Har i meditationer fått bilder av personer som verkligen är sin “ton”, sin unika frekvens, och jag såg att dessa stärkte andra tills en massiv våg av harmonisk vibration ljöd. Det som var i disharmoni eller sökte skada kunde helt enkelt inte längre existera på den platsen. I den verkligheten, i den tidslinjen.

Ditt jobb är att vara dig själv i ett år

Ditt “uppdrag” för att få detta stipendium skulle vara att vara dig själv. I ett år skall du bara göra det som får det att sjunga i ditt hjärta, som får dig att verkligen leva, som verkligen är i harmoni med det du är innerst inne.

Du vet att du får lön varje månad i ett års tid, mot att du bara gör det som får dig att leva upp, att uppleva harmoni. Mina frågor till dig är följande:

  • Låter det intressant, skulle du anta utmaningen?
  • Vad skulle du göra?
  • Vad skulle du sluta göra?
  • Vad skulle du släppa taget om?
  • Skulle du våga släppa fram dig själv i all din prakt?

Du kanske tror att detta bara är ett tankeexperiment, men min dröm är sann och jag fylldes av en massa mumsiga känslor när den vaknade i mig. Frågan är om du ens vågar tänka tanken på vad som skulle hända om du var dig själv…

Jag önskar dig allt gott, och ber dig berätta om du tycker om min dröm. Vandra din egen harmoniska väg!

/Sven-Alex

Kommentera gärna!