Ut ur Garderoben – Intergalactic Harmonizer

Sven-Alex TryggInsikter & Funderingar, Projekt Fri & Het7 Comments

Vilket är ditt uppdrag?

🔥 Har du känt att du inte riktigt passar in? Att du har ett större syfte än det du för tillfället sysslar med?

De flesta kommer antagligen att tycka att detta inlägg är väldigt konstigt, inte förstå vad jag menar. Andra kommer att tänka “äntligen!”. Få se vad du tycker.

Visionquest

Sommaren år 2003 gjorde jag en visionquest. Jag satt uppe på ett berg under en presenning i tre dygn utan mat för att få en vision om vad jag skulle göra med mitt liv. (De utesittningar jag anordnar är en enklare, men fortfarande mycket kraftfull, variant av en visionquest.)

Den sista natten stod jag skakande av köld och energier naken på fuktig mossa under norrskenet (jo norrsken mitt i sommaren). Jag vrålade och skrek ut i natten. Jag accepterade mitt uppdrag.

Nattliga resor till andra platser

Hösten samma år flyttade jag ut till min lilla stuga i skogen. Ingen el, inget rinnande vatten. När dagarna blev kortare och kortare och turerna till vedboden blev tätare fann jag mig sitta ensam med en svallvåg av tankar och känslor jag tidigare inte vågat ta i.

Allt jag flytt från kom ikapp mig. Konstiga drömmar om resor till andra platser, möten med vänner som befann sig på andra planeter, visioner, meditationer som var allt annat än “normala”. En ganska omvälvande tid kan jag säga och jag fick tydligt veta att jag kommit hit till Jorden – och Vintergatan – med ett specifikt uppdrag: Att Harmonisera. (Jag skrev en hög med dagböcker som sedan blev mina två böcker.)

Efter en vinter i stugan återvände jag till civilisationen och har sedan dess gömt mig på olika sätt i anställningar och andra mer “vanliga” uppdrag. Nu, nästan 15 år senare, befinner jag mig dock på en plats – i en tid – då jag känner att det är dags att kliva fram. Det går inte längre att gömma sig. Det sliter i mitt inre och jag kan verkligen inte låtsas mer.

Sista livet på Jorden

Än en gång accepterar jag uppdraget och nu inte genom att skrika det på ett berg i natten utan genom att “komma ut ur garderoben” och öppet berätta vad jag tror på och vad jag står för.

Jag är helt och fullt övertygad om att jag kommer från en plats bortom form, att jag kommit till denna galax och Jorden med ett specifikt uppdrag. Jag har levt många liv på Jorden, och känner att jag nu är inne på mitt sista liv här.

Vaknar något i dig?

Hur känner du när du läser det jag skriver? Vaknar något i dig? Undrar du om jag är galen eller rökt något konstigt?

Det finns många “sleepers” på Jorden. Sovande “agenter” som väntar på rätt tid för att vakna. Du vet instinktivt om du är en av dessa, för något i dig trycker och vill ut. Du kan känna dig fångad eller du vet helt enkelt att det finns mer av livet – och av dig – än det du för närvarande upplever.

Den stora massan kommer att avfärda tanken på intergalaktiska uppdrag som flumm och fantasi – den stora massan har andra syften – men jag väljer ett mer spännande liv än så. Det behövs dessutom bara en viss kritisk massa med individer för att åstadkomma en förändring.

Så, vilket är ditt uppdrag?

Jag kommer från en plats bortom form, lever nu mitt sista liv på Jorden – denna underbara blå pärla – och mitt uppdrag är att harmonisera. Harmoni är ett naturligt tillstånd av flöde, av liv, där utveckling sker på ett nyfiket glädjefyllt sätt. Från formlöshet till form.

Precis som obehag och disharmoni uppstår i oss människor av blockeringar i våra energibanor skadas och låses Jorden av blockeringar på akupunkturpunkter på jordytan. Det ligger symbolik i hur vi behandlar Jorden och hur vi behandlar det Kvinnliga.

Jag går inte in mer på detta här, utan avslutar med ett par frågor du kan ställa till dig själv. Var bara öppen för svaret och skriv ned vad som än kommer till dig.

 • Varifrån kommer jag? (Allt är rätt.)
 • Har jag ett uppdrag på Jorden? (Skönt pirr = yes.)
 • Vilket är mitt uppdrag?

Ett tips: Om du ens tar dig tid att ställa dig dessa frågor, då finns det mer i dig än du anar. 😉

Ok, som vanligt önskar jag dig Allt Gott och önskar att du vandrar din Egen Väg. 👣

🔥 Sven-Alex Trygg, Intergalactic Harmonizer 🌍🕺

7 Comments on “Ut ur Garderoben – Intergalactic Harmonizer”

 1. Tack för din fråga! Jag går i en förtvivlad period då jag tappat kontakt med det som drivit mig och vart jag ska näst.
  Frågan utlöste stark gråt. Jag vet att starka känslor kommer när jag nuddar något viktigt. Självklart är jag här för att vara något! Och jag behöver svara på frågan igen.
  Så jag skrev frågan på min vittavla. Och efter ett par bekanta svar – vara den jag är, känna vad jag är, Empowering Love, kom ordet “Unify”. Blev berörd igen. Föra samman. Människorna, med sig själv, med varandra, med det som är större än oss. Får se vart det leder mig…
  Tack för din blogg, din delning av din väg.
  Med värme, Olivia

 2. Mycket intressant!!! Jag har inte svaren än men det väcker många tankar och skulle gärna i lugn och ro ventilera en del av ämnena med dig

 3. Heja Anders! Tack för kommentar och kul att det väcker saker i dig! 🙂 Ventilerar gärna vidare framöver! Allt Gott!

 4. Heja Anders! Tack för kommentar och kul att det väcker saker i dig! 🙂 Ventilerar gärna vidare framöver! Allt Gott!

 5. Heja Olivia!

  Stort tack för din kommentar och dina ord, att du delar med dig. Värmer på djupet att det jag skriver slår an något i dig och UNIFY är ju fantastiskt! Blir lycklig vid tanken på att fler och fler nu vaknar till sina uppdrag. Känns som om det tiden är inne… Vad gäller vart det leder kan jag berätta att sedan jag öppet accepterade och deklarerade mitt uppdrag “harmonize” forsar det in ny information om vad harmoni egentligen är. Öppnade ett “lås” genom att acceptera känns det som.

  Vet inte om du är som jag, men jag har ofta haft svårt att vid “nätverkande” osv kort och koncist svara på frågan: Vad gör du? Vad jobbar du med? (Ogillar förresten ordet “jobba” men ändå.) Sedan mitt inlägg kan jag lätt från Hjärtat berätta att jag sysslar med Harmoni, med att Harmonisera!

  Allt Gott Olivia!

Kommentera gärna!